مواد لازم :
تخم مرغ متوسط: 6 عدد
آرد سفید: 150 گرم
شکر: 150 گرم
بکین پودر: 1/5 قاشق چای خوری
وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
آب داغ: 4 قاشق غذا خوری
ژله: به مقدار لازم
حال طرز تهیه این کیک: در ابتدا باید سفیده را از زرد تخم مرغ جدا کنیم، و بعد سعی میکنیم سفیده جدا شده را با نیمی از شکری که در اختیار داریم به هم بزنیم آنقدر باید آن را زد تا این مخلوط تبدیل به کف شود. حال زرده تخم مرغ را با نیم دیگر شکر به همراه وانیل مخلوط میکنیم آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا کرم رنگی شود، بعد از آن آرام، آرام آبی را که از قبل آماده کرده بودیم به مخلوط اضافه میکنیم. سپس سفیده را به آرامی به زرده اضافه میکینم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکینم. بعد آرد و بکین پورد را با همدیگر مخلوط میکینم و حداقل 3 بار آن را الک میکنیم. بعد از آن آرد الک را کم کم به مواد اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم. قبل از اینکه مواد را در قالب کیک پزی بریزیم باید در داخل قالب از کاغذ روغنی استفاده کنیم. بعد از آنکه قالب را آماده کردیم مواد را در قالب میریزیم و در فر قرار میدهیم. لازم به ذکر است که قبلا باید فر را روشن کرده و درجه حرارات آن را از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم کرده باشیم. عزیزان باید این را در نظر بگیرند که هرگزدر زمان پخت کیک فر را باز نکنند. بعد از پخت کیک باید آن را از فر بیرون آورد و بگذارید کاملا سرد شود، بعد از سرد شدن کیک باید کیک را به سه قسمت مساوی پرش داد. سپس مقداری خامه فرم گرفته را بر روی قسمت اول که از کیک برش دادیم ماله کشی میکنیم تا همه جای سطح کیک با خامه پوشیده شود، بعد از اینکار مقداری موز ورقه شده و گردو خورد شده را روی خامه میگذاریم. بعد دوباره لایه کیک دوم را بر روی آن قرار میدهیم و دوباره همان کار را که در مرحله اول بر روی قسمت اول انجام دادیم، تکرار میکنیم. و در آخر آخرین لایه کیک را بر روی آن میگذاریم و کمی با دست بر آن فشار وارد میکنیم تا مواد منسجمتر بشود و موقع برش کیک لایه ها از هم جدا نشود. بعد از آن با خامه روی سطح و اطراف کیک آن را میپوشانیم. سپس کیک را در سطح یخچال ب مدت 1 تا 2 ساعت قرار میدهیم. بعد از آنکه کیک را از یخچال بیرون آوردیم مرحله استر کشی خامه شروع میشود استر کشی بسته به سلیقه و سبک دلخواه شما دارد، بعد از اتمام استر دوباره کیک را در یخچال به همان مقدار مدت میگذاریم. سپس ژله را بر روی کیک میریزم برای جلوگیری از سرازیر شدن ژله، باید اطرف کیک را با فویل پوشانید.