با سلام به دوستان عزیز، یکی از مهم ترین موارد برای تهیه کیک تزیین آن کیک میباشد. کیک ها امروزه متناسب با نوع جشن درست و تزیین میشود. لهذا در سایت کیک بانو سعی شده علاوه بر تهیه و آموزش کیک هاُ تزیین کیک ها نیز در حد مقدور آموزش داده شود. در ادامه مطالب با مواد لازم و طرز تهیه کیک باربی آشنا می شویم.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول هر دو کیک گرد و مستطیلی شکل را از وسط نصف کنید، بین آنها را با خامه و میوه دلخواه پر کرده و لایه ها را روی یکدیگر قرار دهید.
مرحله دوم کیک گرد را روی کیک مستطیلی گذاشته و اضافه های آنرا به کمک چاقو برش دهید، بین این دو کیک را نیز خامه و میوه گذاشته، همه کیک را با لایه نازکی از خامه بپوشانید سپس در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم کیک را پس از سرد شدن از یخچال خارج کرده به کمک چاقو یا قالب استوانه ای کوچک روی کیک را از مرکز آن به اندازه کمر عروسک در آورید و عروسک که پاهای آنرا جدا کرده اید داخل کیک بگذارید.
مرحله چهارم برای تزئین، کیک و بدن عروسک را با خامه یا کرم رویال بپوشانید، دور کمر و پائین دامن را شکوفه بزنید، با استفاده از ربان میتوانید دور کمر عروسک را پاپیون بزنید و از ترافل های مختلف برای تزئین دامن و کمر استفاده کنید.
بعد از آن ابتدا کیک را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید زیرا بعد از تزیین جابجایی کردن آن مشکل میباشد.ا
به جای کار با خامه شما عزیزان میتوانید یا کرم از خمیر مارزیپان استفاده کنید اما در اینجا من سعی کردم از خامه استفاده کنم تزیین این کیک کاملا سلیقه ای است و می توان از هر مدل تزیین به دلخواه استفاده کرد.
اندازه این کیک ۳ کیلو و نیم و قیمت آن ۷۰ یورو میباشد.