با سلام به دوستان گرامی
مواد مورد نیازبرای تهیه کیک یزدی :
روغن مایع ۱۵۰
تخم مرغ ۳ عدد
دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر
یک قاشق مربا خوری هل
ماست ۲۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کیک یزدی :
در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی دستی بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست وبکینگ پودر و هل را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنید سپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.
نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.