سرای کیک بانو دانا

این وبلاگ برای شرح تهیه کیک و سفارش انواع کیک های خامه ایی، شکلاتیی، شیرینهای ناپلئونی و غیره....

سرای کیک بانو دانا

این وبلاگ برای شرح تهیه کیک و سفارش انواع کیک های خامه ایی، شکلاتیی، شیرینهای ناپلئونی و غیره....

کیک یزدی

با سلام به دوستان گرامی

مواد مورد نیازبرای تهیه کیک یزدی :

روغن مایع ۱۵۰

تخم مرغ ۳ عدد

دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر

یک قاشق مربا خوری هل

ماست ۲۰۰ گرم

آرد ۳۰۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم


 

طرز تهیه کیک یزدی :

در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی  دستی بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست  وبکینگ پودر و هل را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنید سپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.

نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.