اگر شما کیک توت فرنگی را دوست دارید: فردی دوستداشتنی، خون گرم و احساساتی هستید. همیشه برای مراقبت اطرافیانتان تلاش میکنید و همواره برای حل مشکلات آنها پیشقدم میشوند. زودرنج هستید و موضوعات کوچک به سرعت شما را ناراحت میکند. گاهی اوقات توجه به احساسات، بیش از حد در زندگی شما تأثیر میگذارد.
کیک توت فرنگی تازه علاوه بر طعم خوبی که دارد به خاطر وجود توت فرنگیهایی که روی آن چیده میشود، ظاهری زیبا و دلنشین هم دارد.طرز تهیه و مواد لازم:کره نرم شده: 4/3 پیمانهکره بادام زمینی: 4/3 پیمانهشکر: 5/2 پیمانهبیکینگ پودر: 2 قاشق چایخورینمک: 4/1 قاشق چایخوریتخممرغ: 2 عددوانیل: یک قاشق چایخوریآرد: 4/1 و 2 پیمانهمربای توت فرنگی: نصف پیمانهتوت فرنگی : 4 پیمانه، دونیمیا چهار قسمت شدهزمان آماده سازی: 25 دقیقهزمان پخت: 25 دقیقهطرز تهیه: فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیوارههای قالب کیکی به ابعاد 6/22/33 را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید. با استفاده از دستگاه مخلوط کن، کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید. بعد از آن شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید. همچنین بعد از آن تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید. تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود آن را حرارت دهید.پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید. روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگیهای تازه را پخش کنید.