سرای کیک بانو دانا

این وبلاگ برای شرح تهیه کیک و سفارش انواع کیک های خامه ایی، شکلاتیی، شیرینهای ناپلئونی و غیره....

سرای کیک بانو دانا

این وبلاگ برای شرح تهیه کیک و سفارش انواع کیک های خامه ایی، شکلاتیی، شیرینهای ناپلئونی و غیره....

کیک کاپوچینو

مواد لازم:

قهوه فوری 1 قاشق سوپ‌خوری
آب ‌داغ 60 میلی‌لیتر
تخم‌ مرغ 4 عدد
شکر قهوه‌ای 50 گرم
شکلات سیاه ذوب‌ شده 400 گرم
ماست خامه‌ای 120 گرم
آرد 75 گرم
بکینگ پودر یک‌ دوم قاشق چای‌ خوری

خامه فرم گرفته 30 گرم
پودرکاکائو و دانه‌های ریز شکلات برای روی کیک

طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید قالب مستطیل 30 × 20 را چرب کرده و با کاغذ بپوشانید.

 قهوه را در آب‌ جوش ریخته کنار بگذارید تا خنک شود. تخم‌مرغ‌ها را با شکر‌ قهوه‌ای بزنید تا کشدار و غلیظ شود.

 قهوه رقیق شده را داخل مواد بریزید سپس شکلات سیاه آب شده، ماست خامه‌ای و آرد مخلوط شده با بکینگ پودر و مواد را داخل قالب بریزید و به ‌مدت 25 دقیقه قراردهید.

بعد از پخت از فر خارج کنید و در همان قالب بگذارید تا خنک شود.

 بعد از خنک شدن با کاتر گرد 7 سانتی‌متری کیک را برش دهید. اطراف کیک را کمی آب‌پرتقال بمالید و دیواره را کمی خامه فرم گرفته، سپس کیک را کنار بگذارید و با استفاده از کاغذ روغنی یا زرورق‌های تزیینی نوارهایی ببرید

سپس نوارها را مطابق شکل دور کیک بسته و در یخچال قراردهید تا کاملاً بسته‌شود؛(برای این کار حدوداً 30ـ20 دقیقه زمان لازم است.) کیک را از یخچال خارج کرده، نوار یا کاغذ را از دور کیک برداشته داخل آن را با خامه فرم گرفته پر کنید. روی آن ‌را نیز پودر کاکائو بپاشید و با دانه‌های ریز شکلات تزئین نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.