مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه این نوع کیک دقیقاً همانند کیک خامه ای است که قبلا آموزش دادم فقط با این
با این تفاوت که به جای اینکه روی کیک را با خامه تزیین کنیم ابتدا خامه را بر روی هر سه کیک می مالیم و
سپس روی آن را با یک لایه شکلات پوشش میدهیم برای اینکار و برای مقدار موادی که در کیک قبلی
آموزش دادم، حدود 600 گرم شکلات تخته ای نیاز داریم این شکلات را باید در ظرفی قرار داده و روی یک
کتری آب در حال جوشیدن قرار دهیم تا شکلات با بخار آب ذوب شود بعد از اینکه شکلات
کاملاً ذوب شد یک چهارم پیمانه روغن مایع را به آن اضافه کرده و کاملاً مخلوط می کنیم و وقتی
ولرم شد به آرامی روی سطح کیک ریخته و با چاقو یا کاردک مخصوص شکلات را کاملاً در سطح
کیک پخش می کنیم.
بعد از اینکه شکلات را بطور کامل بر سطح کیک پخش کردیم کیک را نیم ساعت در یخچال قرار
میدهیم تا شکلات کاملاً سفت شود سپس اطراف کیک را با شکلات سفید و قهوه تزیین میکنیم.
مواد لازم:
کره در دمای محیط ۲۵۰ گرم یا یک لیوان
پودر شکر سه و نیم لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
نمک نصف قاشق چای خوری
وانیل ۲ قاشق چای خوری
خامه ۴ پاکت ۶۰ گرم
طرز تهیه:
پودر شکر و پودر کاکائو و نمک را با هم الک کنید و به وسیله همزن شروع کنید به همزدن کره با دور متوسط، دور همزن را آهسته کنید و مواد خشک را به کره اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید
خامه و وانیل را کم کم اضافه کنید و با دور متوسط همزن ادامه دهید (حدود ۳ دقیقه) تا مواد دست به هم داده و فرم بگیرد.
بسته به نوع مواد و رطوبت هوا ممکن است که شما به کمی دیگر پودر شکرو یا بر عکس خامه نیاز داشته باشید در صورت لزوم از مقدار خیلی کم استفاده کنید.
نکات کلیدی برای پخت کیک:
با سلام خدمت دوستان گرامی
برای تهیه کیک خامه ای با تزئین روکش مدلهای کریسمس باید قبل از آماده کردن مواد کیک تولد، فر را روشن کنید تا گرم شود.
همچنان آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.
لازم است بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.
اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.
همیشه به یاد داشته باشید، اگر برای تزئین کیک از خامه استفاده میکنید،همیشه وقتی کیک کاملا خنک شد،روی آن خامه بمالید،چون اگر کیک کمی هم حرارت داشته باشد،خامه بخورد کیک میرود و خامه آب میشود و کیک شما خراب میشود.
اگر از رنگ برای تزئین کیک استفاده میکنید،آن را 1 ساعت قبل از مراسم تزئین کنید،چون خامه رنگی به خامه سفید رنگ میدهد.
مواد لازم:
آرد : 200 گرم
شکر: 150 گرم
بکینک پودر: 10 گرم
تخم مرغ : 4 عدد بزرگ
وانیل: 5 گرم
آب و یا آب کمپوت: 4 قاشق غذا خوری
طرز تهیه کیک :
چنانکه قبلا اشاره کردیم، فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.
ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود. بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم و سپس آب یا آب کمپوتی را به مواد بالا اضافه میکنیم.
بعد از آن آرد و بکینگ پودر را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم.
قالب کیک را چرب کنیم.مایه کیک را در قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 15 الی 20 دقیقه با حرارت 175 سانتی گراد یا 347 درجه فارنهایت و طبقه وسط میگذاریم.
در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک شما پخته است.
وقتی که کیک شما کاملا خنک شد،آن را درون ظرفی که میخواهد کیکتان را بگذارید،بگذارید و خامه را روی یکی از کیکها بمالید و موزها را حلقه حلقه کرد و روی سطح کیک بچیند و بعد در آخر گردوهای خرد شده را روی موز و بریزید و بعد کیک بعدی که کاملا اون هم خنک شده را خامه میمالیم و روی موزها و گردوها میگذاریم و فقط این کار را کمی با دقت انجام دهید که کیک شما خراب نشود و بعد از آن با خامه اول تمام دور کیک را بپوشانید و صاف کنید و بعد روی کیک را و بعد هر مدلی که دوست دارید روی آن را تزئین کنید،ولی اگر از چیزهای رنگی مثل اسمارتیز و گلوله های رنگی برای تزئین کیک میخواهید استفاده کنید،روز بعد 1 ساعت مانده به اینکه کیک را میخواهید بیاورید روی آن را با آنها تزئین کنید ،چون اگر از شب قبل تزئین کنید،رنگش به کیک پس میدهد،بهتر است کیک را از شب قبل یا 9 ساعت قبل درست کرده و در یخچال بگذارید تا خامه کمی بخورد کیک برود،ولی حتما روی کیک را با یک پوشش مناسب بپوشانید که کیک تولد شما خشک نشود و بعد داخل یخچال بگذارید،ولی پوشش شما باید طوری باشد که خامها به آن نچسبد و تزئین کیکتان خراب نشود.
مواد لازم برای وسط :
موز: 2 تا 3 عدد
گردو خرد شده: نصف استکان
رنگهای خوراکی برای تزئین: به اندازه دلخواه و مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه خامه :
پودرقند: به مقدار لازم، 400 گرم
خامه: 6 بسته 200 گرمی
وانیل: هر بسته 200 گرمی خامه،یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه خامه کیک :
برای تهیه ی خامه کیک ،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود (اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود)تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا 5 تا 6 دقیقه. موفق باشید.
کیک بانو
مواد لازم :
تخم مرغ متوسط: 6 عدد
آرد سفید: 150 گرم
شکر: 150 گرم
بکین پودر: 1/5 قاشق چای خوری
وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
آب داغ: 4 قاشق غذا خوری
ژله: به مقدار لازم
حال طرز تهیه این کیک: در ابتدا باید سفیده را از زرد تخم مرغ جدا کنیم، و بعد سعی میکنیم سفیده جدا شده را با نیمی از شکری که در اختیار داریم به هم بزنیم آنقدر باید آن را زد تا این مخلوط تبدیل به کف شود. حال زرده تخم مرغ را با نیم دیگر شکر به همراه وانیل مخلوط میکنیم آنقدر این کار را ادامه میدهیم تا کرم رنگی شود، بعد از آن آرام، آرام آبی را که از قبل آماده کرده بودیم به مخلوط اضافه میکنیم. سپس سفیده را به آرامی به زرده اضافه میکینم و به صورت دورانی و به یک طرف با هم مخلوط میکینم. بعد آرد و بکین پورد را با همدیگر مخلوط میکینم و حداقل 3 بار آن را الک میکنیم. بعد از آن آرد الک را کم کم به مواد اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم. قبل از اینکه مواد را در قالب کیک پزی بریزیم باید در داخل قالب از کاغذ روغنی استفاده کنیم. بعد از آنکه قالب را آماده کردیم مواد را در قالب میریزیم و در فر قرار میدهیم. لازم به ذکر است که قبلا باید فر را روشن کرده و درجه حرارات آن را از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم کرده باشیم. عزیزان باید این را در نظر بگیرند که هرگزدر زمان پخت کیک فر را باز نکنند. بعد از پخت کیک باید آن را از فر بیرون آورد و بگذارید کاملا سرد شود، بعد از سرد شدن کیک باید کیک را به سه قسمت مساوی پرش داد. سپس مقداری خامه فرم گرفته را بر روی قسمت اول که از کیک برش دادیم ماله کشی میکنیم تا همه جای سطح کیک با خامه پوشیده شود، بعد از اینکار مقداری موز ورقه شده و گردو خورد شده را روی خامه میگذاریم. بعد دوباره لایه کیک دوم را بر روی آن قرار میدهیم و دوباره همان کار را که در مرحله اول بر روی قسمت اول انجام دادیم، تکرار میکنیم. و در آخر آخرین لایه کیک را بر روی آن میگذاریم و کمی با دست بر آن فشار وارد میکنیم تا مواد منسجمتر بشود و موقع برش کیک لایه ها از هم جدا نشود. بعد از آن با خامه روی سطح و اطراف کیک آن را میپوشانیم. سپس کیک را در سطح یخچال ب مدت 1 تا 2 ساعت قرار میدهیم. بعد از آنکه کیک را از یخچال بیرون آوردیم مرحله استر کشی خامه شروع میشود استر کشی بسته به سلیقه و سبک دلخواه شما دارد، بعد از اتمام استر دوباره کیک را در یخچال به همان مقدار مدت میگذاریم. سپس ژله را بر روی کیک میریزم برای جلوگیری از سرازیر شدن ژله، باید اطرف کیک را با فویل پوشانید.