مواد لازم
طرز تهیه
فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده، زرده ها را با نصف از وانیل و نصف از شکر با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود.
سفیده ها را با مابقی وانیل و شکر بزنید تا فرم بگیرند، سپس به مخلوط زرده اضافه کنید.
آرد را الک کنید و در چند نوبت به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم بزنید و در آخر عسل را اضافه کنید.
مایه رولت را در قالب 30 در 40 سانت برکاغذ روغنی بیندازید و در سطح قالب صاف کنید، سپس آنرا در فر گرم شده در طبقه بالا به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید.
یک دستمال یا حوله را کمی نمناک کرده و روی سطح صافی پهن کنید، سپس یک کاغذ روغنی بزرگتر از اندازه قالب را روی آن قرار دهید.
نان رولت را بعد از اینکه سرد شد برروی کاغذ برگردانده و به آرامی کاغذ چسبیده به آن را جدا کنید و همان کاغذ را دوباره روی نان بگذارید و نان رولت را همراه با 2 کاغذ زیر و رو و همچنین دستمال نمدار 2 بار رول کرده و باز کنید و در نهایت نان را برگردانده و یکبار دیگر رول کنید.
دستمال و کاغذ رویی را از نان جدا کرده، خامه فرم گرفته را روی سطح نان ریخته و صاف کنید، سپس لبه نان را با دست به داخل فشار دهید تا هنگام رول کردن از جای خود تکان نخورد.
نان را به کمک کاغذ روغنی آرام رول کرده و در همان کاغذ پیچانده و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.
با سلام به دوستان گرامی
مواد مورد نیازبرای تهیه کیک یزدی :
روغن مایع ۱۵۰
تخم مرغ ۳ عدد
دو قاشق مربا خوری بکینگ پودر
یک قاشق مربا خوری هل
ماست ۲۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
طرز تهیه کیک یزدی :
در آغاز تخم مرغها را داخل ظرفی دستی بزنید تا به صورت یکدست در آید ، پس از آن پودر شکر را به آن اضافه کنید و بعد ماست وبکینگ پودر و هل را داخل خمیر ریخته و مخلوط می کنید سپس آرد رابا الک کم کم اضافه کرده تا خمیر نرمالی بدست آید پس از آن خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره آسان در قا لبهای مخصوص کیک یزدی بزنید و قالبها را در سینی چیده ودر فر در دمای ۲۵۰ درجه قرار داده تا پخته شود.
نکته : داخل قالبها را یا با روغن چرب کرده و یا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادیها تهیه فرمائید.
با سلام به دوستان عزیز، یکی از مهم ترین موارد برای تهیه کیک تزیین آن کیک میباشد. کیک ها امروزه متناسب با نوع جشن درست و تزیین میشود. لهذا در سایت کیک بانو سعی شده علاوه بر تهیه و آموزش کیک هاُ تزیین کیک ها نیز در حد مقدور آموزش داده شود. در ادامه مطالب با مواد لازم و طرز تهیه کیک باربی آشنا می شویم.
مواد لازم
طرز تهیه
مرحله اول هر دو کیک گرد و مستطیلی شکل را از وسط نصف کنید، بین آنها را با خامه و میوه دلخواه پر کرده و لایه ها را روی یکدیگر قرار دهید.
مرحله دوم کیک گرد را روی کیک مستطیلی گذاشته و اضافه های آنرا به کمک چاقو برش دهید، بین این دو کیک را نیز خامه و میوه گذاشته، همه کیک را با لایه نازکی از خامه بپوشانید سپس در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم کیک را پس از سرد شدن از یخچال خارج کرده به کمک چاقو یا قالب استوانه ای کوچک روی کیک را از مرکز آن به اندازه کمر عروسک در آورید و عروسک که پاهای آنرا جدا کرده اید داخل کیک بگذارید.
مرحله چهارم برای تزئین، کیک و بدن عروسک را با خامه یا کرم رویال بپوشانید، دور کمر و پائین دامن را شکوفه بزنید، با استفاده از ربان میتوانید دور کمر عروسک را پاپیون بزنید و از ترافل های مختلف برای تزئین دامن و کمر استفاده کنید.
بعد از آن ابتدا کیک را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید زیرا بعد از تزیین جابجایی کردن آن مشکل میباشد.ا
به جای کار با خامه شما عزیزان میتوانید یا کرم از خمیر مارزیپان استفاده کنید اما در اینجا من سعی کردم از خامه استفاده کنم تزیین این کیک کاملا سلیقه ای است و می توان از هر مدل تزیین به دلخواه استفاده کرد.
اندازه این کیک ۳ کیلو و نیم و قیمت آن ۷۰ یورو میباشد.
اگر شیرین ناپلئونی می پسندید، در زندگی فرد راحتی هستید. شمرده سخن میگویید و هنگام حرف زدن از دستهایتان استفاده میکنید. در صحبت کردن مهارت دارید و بهطور حتم معلم خوبی میشوید. گاهی اوقات دوست دارید رهبری گروهی را برعهده بگیرید و همیشه دوستان زیادی در اطراف شما به چشم میخورند.
طرز تهیه شیرین ناپلئونی:
مواد لازم
کره آبشده نصف پیمانه
پودر قند به میزان لازم
خمیر فیلو به میزان لازم
زرده تخممرغ ۵ عدد
شیر ۲٫۵ پیمانه
وانیل و نمک از هر کدام نصف قاشق مرباخوری
شکر ۱ پیمانه
آرد نصف پیمانه
شکلات چیپسی نصف پیمانه
شیرینی ناپلئونی شکلاتی با خمیر فیلو
شیرینی ناپلئونی شکلاتی با خمیر فیلو
طرزتهیه
سطح یک برگ از خمیر فیلو را با برس کره آب شده زده و تا چهار لایه این کار را ادامه میدهیم.
سپس خمیر را به صورت مربعهای ۵ سانتیمتری میبریم. هر تعداد که مربع های ۵سانتیمتری داشتید یک چهارم آن را پودر قند پاشیده و با پودر قند تزیین نمایید تا در آخر برای لایه رویی شیرینی ناپلئونی شکلاتی استفاده شود. در صورتی که تمایل دارید روی شیرینی ناپلئونی شما با خامه یا خامه شکلاتی تزئین شود.
خمیرها را با احتیاط در سینی فری که قبلا با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده میگذاریم و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار داده تا سطح آنها طلایی شود.
برای آماده نمودن کرم شیرینی ناپلئونی در مرحله نخست دو پیمانه شیر، وانیل و نمک را روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود، زردهها را با شکر آنقدر میزنیم تا رنگ آن سفید و مثل کرم غلیظ شود. آرد را هم در باقیمانده شیر حل کرده و همراه زردهها به شیر اضافه میکنیم. کرم را روی حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود.
در صورتی که مایل نبودید از کرم استفاده نمایید می توانید از خامه فرم گرفته شکلاتی به جای کرم استفاده کنید.
برای درست کردن هر شیرینی لابه لای سه عدد خمیر کرم میمالیم و برای لایه رویی از خمیری که قبلا توسط پودر قند تزیین شده استفاده میکنیم.
شیرینی ناپلئونی آماده شده را در ظرف بسته برای مدت حداقل یک ساعت در یخچال گذاشته تا خنک شود و سپس میل نمایید.